Președintele AUR Bârlad atrage atenția asupra pericolelor deschiderii partidului

Reprezentanți autointitulați ai AUR, provenind din alte partide politice, au apărut în peisaj, trimiși de primari, consilieri și alți membri ai acestora”, spune președintele AUR Bârlad, care avertizează asupra pericolului divizării și slăbirii partidului, păstrării valorilor și principiilor AUR.

Politica de deschidere a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) are și efecte negative, avertizează liderul AUR din municipiul Bârlad, care a constatat aceste efecte în activitatea sa curentă. În cadrul unei conferințe de presă a organizației locale din Bârlad, Octavian Chiriac a tras un semnal de alarmă către membrii partidului din județul Vaslui cu privire la consecințele neașteptate ale politicii lor de deschidere a ușilor pentru oricine, menită să ofere loc tuturor în cadrul partidului. „În mai multe comune ale județului s-au înregistrat încercări de infiltrare și diversiune la nivelul organizațiilor locale AUR. Reprezentanți autointitulați ai AUR, provenind din alte partide politice, au apărut în peisaj, trimiși de primari, consilieri și alți membri ai acestora”, a spus Octavian Chiriac.

Președintele AUR Bârlad a atras atenția asupra necesității menținerii unității în cadrul Alianței pentru Unirea Românilor judetul Vaslui, avertizând asupra pericolelor divizării și a slăbirii forței politice a partidului, ca urmare a unor astfel de acțiuni. De asemenea, el a subliniat importanța respectării valorilor și principiilor AUR pentru a evita situații care ar putea slăbi structura partidului și încrederea membrilor săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.