Scandal în fața unui bar! Un bărbat a fost reținut de polițiști

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică – Compartiment Proximitate, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut un bărbat de 36 de ani, din municipiul Huși, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Potrivti Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, polițiștii Compartimentului Proximitate Huși au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit că ar fi agresat un alt bărbat, la data de 25 octombrie 2023, în municipiul Huși, în fața unui bar de pe strada Ana Ipătescu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși au stabilit că, la data de 25 octombrie 2023, ora 13.00, pe fondul consumului de alcool, bărbatul cercetat ar fi agresat un alt bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Huși, lovindu-l cu pumnii în zona feței.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 12-14 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști.

La data de 2 noiembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii din Huși au luat față de bărbat cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, față de acesta fiind emisă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști hușeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbatului, a mai punctat sursa citată. 


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.