Rugbiștii bârlădeni U16, pe locul I după turul campionatului

Echipa de juniori U16 din cadrul Secției de Rugby a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad a jucat, în week-end, cel de-al patrulea meci din turul Diviziei Naționale de Juniori (DNJ) – ediția 2023-2024. Competiția se adresează echipelor de rugby în 15, iar „Vulturii” antrenați de Florin Ibănescu și Dan Tufaru au obținut o nouă victorie.

Meciul, disputat duminică, 12 noiembrie, a reprezentat cea de-a cincea etapă și ultima din turul campionatului, iar jucătorii bârlădeni au jucat în deplasare, pe stadionul Tepro din Iași, în compania adversarilor de la CSS Unirea Iași. „Vulturii” CSS Bârlad au învins cu scorul de 40-10. Aceștia au reușit să marcheze 6 eseuri și să fructifice 5 transformări, în timp ce ieșenii au dat doar 2 eseuri.

După turul campionatului, bârlădenii U16 (Juniori III) se află tot pe locul I în clasamentul provizoriu, cu 20 puncte, înaintea echipelor SCM Gloria Buzău (15 puncte), CSS Unirea Iași (10 puncte), CSS Tecuci (5 puncte) și CSS Gura Humorului (0 puncte).

„Victorie frumoasă la Iași! Pe o vreme autentic englezească, sportivii noștri s-au impus în fata formației CSS Unirea Iași cu rezultatul de 40-10, terminând turul de campionat pe locul 1 în regiunea Moldova! Felicitări echipei pentru întreaga muncă depusă! Mulțumim CSS Unirea Iași pentru sportivitate! Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut, astăzi, în tribune, dar și celor care au fost alături de noi pe parcursul celor patru meciuri disputate în aceasta toamnă! Mulțumim tuturor oponenților noștri!”, au transmis antrenorii echipei sâmbătă, după noua victorie.

În primăvară, când va începe returul campionatului, „Vulturii” vor juca pe 31 martie 2024, în meciul aferent etapei a șasea. Adversar va fi echipa CSS Tecuci, juniorii bârlădeni urmând să joace în deplasare, pe terenul Colegiului Agricol din Tecuci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.