Un egal și o înfrângere pentru echipele vasluiene

Rapid Brodoc a pierdut la Rădăuți după ce a condus cu 2-0, primind un gol în ultimul minut, în vreme ce cealaltă echipă din Liga a 3-a, CSM Vaslui, a egalat cu Șomuz Fălticeni în prelungirile meciului.

URMĂRIȚI SCORURI LIVE LIGA 3 PE FLASHSCORE

Rapid Brodoc a condus cu scorul de 2-0, pierzând însă meciul cu un gol primit în ultimul minut de joc. Fotbaliștii pregătiți de Romică Dorin au făcut o primă repriză execelentă ajungând să conducă cu scorul de 2-0, grație reușitelor lui Szhem și Edi Ponea. Bucovina a redus din diferență abia după o oră de joc. Vasluienii au sperat că pot pleca victorioși de la Rădăuți, dar gazdele au întors rezultatul în ultimele cinci minute, obținând o victorie nesperată, scor 3-2. Cu acest rezultat, Bucovina Rădăuți urcă pe locul 3, cu 6 puncte, iar Brodoc coboară pe locul 7, cu 3 puncte.

CSM Vaslui a remizat, scor 3-3, cu Șomuz Fălticeni, în etapa a 3-a a Ligii 3. Echipa vasluiană a marcat golul egalizator în prelungiri, prin Sebastian Țîrțîrău. Oaspeții au dechis scorul, în minutul 9, prin Ungurianu, deși până la această fază vasluienii au avut două șanse de gol, una irosită de Darius Crăciun.

Vasile Buhăescu a egalat din penalty, în minutul 26, după ce Țîrțîrău a fost faultat în careul de 16 metri. Buhăescu a fost marcat ș golul doi, executând impecabil o lovitură de colț, obligându-l pe portarul Tomache să-și bage mingea în propria poartă (min. 36). În a doua repriză, Cîrstean restabilește egalitatea, în minutul 53. Vasluiul irosește ocaziile de gol, prin Darius Crăciun și Sebastian Țîrțîrău. Scorul ajunge la 2-3, cu trei minute înainte de final, Istrati aducând bucurie în tabăra oaspeților. CSM Vaslui rămâne în inferioritate, după ce Octav Cracea vede roșu, însă chiar și așa Sebastian Țîrțîrău restabilește egalitatea în debutul prelungirilor. 

URMĂRIȚI SCORURI LIVE LIGA 3 PE FLASHSCORE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.