Tabără la mare pentru copiii de la Așezământul social „Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv” din Bârlad

La începutul acestei luni, pentru o săptămână, cei 33 de copii de la Așezământul social „Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv” din Bârlad au fost la Costinești, într-o tabără organizată de Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși.

În perioada 3-8 septembrie 2023, cei 33 de copii care trăiesc în Centrul de zi din cadrul Așezământului social „Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv” Bârlad, al Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, s0au afltat într-o tabără la mare, dedicată lor, în stațiunea Costinești.

„Bucuria celor mici este dublată și de faptul că, pentru o parte însemnată din ei, este pentru prima dată când ajung la mare. În cadrul taberei, copiii au parte de multă distracție, dar și de activități tematice, organizate de personalul Așezământului, în parteneriat cu Clubul Copiilor „Spiru Haret” Bârlad (prof. Raluca Dănăilă), și Parohia Ivești I (preot paroh Daniel Dănăilă)”, se arată pe siteul Episcopiei Hușilor .

Tabăra a fost organizată de Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși și s-a realizat și cu sprijinul credincioșilor Parohiei „Sfântul Gheorghe” din Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.