Noi performanțe ale Palatului Copiilor: Locul doi la Campionatul național de automodele

Echipajul de automodele al Palatului Copiilor Vaslui, coordonat de profesorul Constantin Olaru și format din elevii Matei Leică și Luca Obreja,  cărora li s-a adăugat juniorul Radu Tudor, a participat la ultima etapă a Campionatului Național de automodele, sub egida Federației Române de Modelism, desfășurat în perioada 31 august – 4 septembrie 2023, în Târgu Lăpuș, județul Maramureș, clasându-se pe locul doi pe țară.

Elevii vasluieni de la Palatul Copiilor Vaslui au obținut poziția a doua în clasamentul final la Campionatul național de automodele, desfășurat în perioada 31 august – 4 septembrie, la Târgu Lăpuș, județul Maramureș.

Format din elevii Matei Leică și Luca Obreja și coordonator de profesorul Constantin Olaru, echipajul Palatului Copiilor Vaslui, căruia i s-a adăugat juniorul Radu Tudor, a obținut în acest an, la cele cinci etape de campionat (16 probe de concurs), rezultate foarte bune, care l-au clasat pe locul II pe țară în clasamentul general. „Acești copii au participat la concursurile naționale de automodele de la Palatul Național al Copiilor București, Palatul Copiilor Slobozia, Clubul Elevilor Pucioasa, Palatul Copiilor Miercurea Ciuc și Palatul Copiilor Vaslui, aflate în calendarul competițiilor naționale ale Ministerului Educației. Menționăm că la aceste competiții Palatul Copiilor Vaslui a obținut zece locuri I și 2 locuri II. Felicitări domnului profesor Constantin Olaru! Felicitări copiilor care au reprezentat instituția de învățământ vasluian în anul competițional sub egida automodelismului!”, a transmis Inspectoratul Școlar Județean Vaslui.

Probele etapei de Campionat Național de la Târgu Lăpuș s-a desfășurat la clasele 1/10 short course 2WD și 4WD, precum și la clasele 1/8 Buggy și Truggy. Cei doi elevi vasluieni pasionați de automodelism au reușit să obțină un loc 2 și două locuri 3 pe echipe, plus un loc 3 la individual. 

În acest an, Matei Leică și Luca Obreja au mai participat la concursurile naționale de automodele de la Palatul Național al Copiilor București, Palatul Copiilor Slobozia, Clubul Elevilor Pucioasa, Palatul Copiilor Miercurea Ciuc și Palatul Copiilor Vaslui, aflate în calendarul competițiilor naționale ale Ministerului Educației. La aceste competiții reprezentanții Palatului Copiilor Vaslui au obținut nu mai puțin de 10 locuri I și 2 locuri II.

„Felicitări copiilor și îndrumătorului lor, profesorul Constantin Olaru, care au reprezentat instituția de învățământ vasluian în anul competițional sub egida automodelismului!”, a transmis conducerea Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, instituție care coordonează activitatea Palatului Copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.