Marțea neagră! Mâine se ia gazul în patru cartiere din Bârlad!

Mâine, timp de 11 ore și jumătate, localnicii care locuiesc în cartierele bârlădene Zona Centrală, Deal și Deal II, dar și pe străzile din zona Confecții, nu vor avea apă caldă la robinete. Evident, nu își vor putea folosi nici aragazurile.

Mâine, 5 septembrie, alimentarea cu gaze naturale va fi întreruptă în patru cartiere din Bârlad. Motivul: echipele Delgaz Grid (fosta E.ON Gaz Distribuție) vor efectua lucrări pentru cuplarea unei conducte noi la sistemul de distribuție și, pentru a preveni eventualele probleme de scurgeri de gaze sau chiar izbucnirea unor incendii, se va sista furnizarea gazelor naturale. Potrivit reprezentanților societății, aceste lucrări fac parte dintr-un proiect de investiții al companiei pentru anul în curs, în valoare aproximativă de 2.500.000 lei, și au în vedere modernizarea rețelei de distribuției din zonă pe o lungime de 2,5 kilometri.  

Astfel, marți, în intervalul orar 08.30-20.00, nu vor avea gaze naturale locuitorii cu domiciliul pe străzile din cartierele Zona Centrală, Deal, Deal II, dar și din zona Confecții. Anunțul a fost făcut public de către Departamentul de Comunicare din cadrul Delgaz Grid, care precizează că reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea lucrărilor.

„Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 – număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă sau 0265.200.928 – număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie”, se arată într-un comunicat transmis de Delgaz Grid.

Reprezentanții companiei mai spun că regretă disconfortul creat prin întreruperea gazelor naturale și le mulțumesc consumatorilor pentru înțelegerea și sprijinul acordat în finalizarea acestor lucrări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.