Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga” și Școala Gimnazială „Mihai David” din Negrești, dotări de 2,5 milioane de lei

La Negrești începe implementarea proiectului ,,Dotarea unităților de învățământ din orașul Negrești, județul Vaslui”, finanțat din bugetul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). P lângă dotarea sălilor de clasă cu tehnică inovativă în domeniul învățământului (table interactive, laptopuri, multifuncționale, sistem sunet, etc.) și dotarea sălilor de clasă cu mobilier și materiale didactice specifice, laboratorul de informatică pentru ciclul gimnazial va fi modernizat cu echipamente IT la Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga” și la Școala Gimnazială „Mihai David” din Negrești, ca și atelierul tehnic de practică de la „Nicolae Iorga”.

La Negrești începe implementarea proiectului ,,Dotarea unităților de învățământ din orașul Negrești, județul Vaslui”, finanțat din bugetul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Pilonul VI.

Obiectivul general al proiectului constă în dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de

învățământ din orașul Negrești, în vederea asigurării unui proces

educațional de calitate, modern și incluziv.

Activități principale ale proiectului sunt dotarea sălilor de clasă cu tehnică inovativă în domeniul învățământului: table interactive, laptopuri, multifuncționale, sistem sunet, etc.; dotarea sălilor de clasă cu mobilier și materiale didactice specifice; modernizarea laboratorului de informatică destinat ciclului gimnazial cu echipamente IT din cadrul Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” și a celui din cadrul Școlii Gimnaziale ”Mihai David” Negrești; dotarea atelierelor tehnice de practica din cadrul Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” cu echipamente IT si materiale didactice specifice.

Valoarea maximă a finanțării nerambursabile este de 2.584.156,83 lei, iar valoarea eligibilă din PNRR este de 2.171.560,37 lei. Valoarea TVA aferentă a cheltuielilor eligibile din PNRR este de 412.596,46 lei. 

Perioada de implementare a proiectului este de 10 de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.