Accident cu două victime la Mărul de Aur. O mașina a fost cuprinsă de flăcări

Accident rutier cu două victime și una dintre mașini cuprinse de flăcări în zona Mărul de Aur, între satele Secuia și Crasna. În accident au fost implicate două autoturisme, iar două persoane au rămas încarcerate, fiind scoase din mașini de alți participanți la trafic. Unul dintre autoturisme s-a răsturnat, iar celălalt a luat foc, dar incendiul a fost lichidat de șoferii care au asistat la accident. În autoturismul care a luat foc nu se afla nicio persoană.

La sosirea echipajelor de intervenție, victimele erau deja evacuate de către ceilalți participanți la trafic.
Victimele au fost evaluate și li s-a acordat primul ajutor în ambulanța SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă). Pompierii militari au asigurat măsurile PSI.

„Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu trei autospeciale și echipaje specializate, pentru descarcerarea, evacuarea, evaluarea și asigurarea măsurilor PSI, în urma producerii unui accident rutier pe DN 24, în zona între localitatea Secuia, înspre Mărul de Aur. În accident sunt implicate două autoturisme, iar două persoane ar fi încarcerate. Din primele informații, unul dintre autoturisme este răsturnat. Unul dintre autoturisme a luat foc, dar incendiul a fost lichidat de ceilalți participanți la trafic.

În autoturismul care a luat foc nu se afla nicio persoană.

Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.