Peste 2.200 de vasluieni, rămași fără energie electrică în urma furtunii de ieri

Peste 2.200 de consumatori din 11 localităţi ale judeţului Vaslui au rămas fără energie electrică în urma defecţiunilor apărute liniile electrice din cauza furtunii de seara trecută.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au transmis seara trecută, după furtună, că în județ erau afectate parţial patru linii electrice aeriene de medie tensiune şi 27 de puncte de transformare şi de alimentare.

„În judeţ sunt afectaţi 2.212 de consumatori din localităţile Berezeni, Ferma Sărata, Vetrişoaia, Costeşti, Roşieşti, Vaslui, Băceşti, Dumesti, Bălăuţa, Vovrieşti şi Băluşeşti. Se acţionează cu patru echipe de intervenţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Marţi seara, în judeţ s-au înregistrat precipitaţii abundente şi rafale puternice de vânt în mai multe localităţi.

Conform datelor prezentate de Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, pe DN 15B, în apropierea localităţii Dumeşti, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri, pentru aproximativ 30 de minute, din cauza unor arbori căzuţi pe carosabil. Nu au fost raportate persoane rănite sau autovehicule avariate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.