Cel mai bun elev al Academiei de Poliție din București va fi jandarm la Vaslui

„Doriana-Ionica Năstasă este din județul Vaslui și a absolvit Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” din București – specializarea Jandarmi cu nota 9,48, cea mai mare de la această specializare. Ea a ales să își desfășoare activitatea profesională în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui”, anunță, cu mândrie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui.

Instituția are numai cuvinte de laudă pentru tânăra vasluiancă care va deveni colegă cu jandarmii vasluienii.

„Tânăra vasluiancă este exemplul viu că munca și perseverența dau roade. După trei ani în care s-a pregătit intens, Doriana a reușit să își îndeplinească visul, acela de a deveni ofițer de jandarmerie. Ea spune că încă de mică și-a dorit să îmbrace haina militară. Deși la școală i-au plăcut mai multe materii a ales această carieră pentru că întotdeauna a avut respect pentru lege și ordine. De acasă i-au fost insuflate valori precum corectitudinea, moralitatea și dreptatea care au făcut-o să fie compatibilă cu această profesie. Anii de studii la Academia de Poliție nu au fost lipsiți de provocări, dar cu toate astea nu consideră că a fost o perioadă foarte grea. Nimic nu mai pare greu în viață atunci când faci ceea ce îți place, ea a iubit această instituție de învățământ, fiind locul unde s-a dezvoltat pe plan personal, dar mai ales pe plan profesional datorită oamenilor implicați din jurul său”, transmis jandarmii vasluieni.

Aceștia precizează faptul că sâmbătă, 22 iulie 2023, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de militar, de acordare a gradului militar şi de absolvire a Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, promoția „Regele Ferdinand I al României”, eveniment la care Doriana a luat parte cu mândrie, încununând astfel munca sa din ultimii ani.

„Acum, sublocotenent Năstasă Doriana-Ionica este comandant de grupă în cadrul structurilor de ordine publică ale Jandarmeriei Vaslui și este în slujba oamenilor, așa cum și-a dorit dintotdeauna. Colectivul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui a primit-o pe noua colegă cu brațele deschise și o vor sprijini necondiționat în misiunea ei de a le asigura cetățenilor siguranță”, promit jandarmii din Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.