A sfârșit îngropat de viu sub pământ

Un bărbat de 64 de ani din satul Draxeni, Comuna Rebricea, a sfârșit cumplit după ce un mal de pământ sub care săpa s-a prăbușit peste el și l-a îngropat.

Un bărbat de 64 de ani din satul Draxeni, comuna Rebricea, și-a pierdut viața sub pământ în groapa în care săpa. Un mal de pământ s-a surpat și s-a prăbușit peste el. Pompierii au intervenit de urgență, în numai 15 minute reușind să ajungă la el, însă bărbatul nu a supraviețuit. Polițiștii au deschis dosar penal.

„Stația de pompieri Negrești și Detașamentul de pompieri Vaslui au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială cu un container multirisc (salvare din medii ostile vieții), o autospecială de stingere (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) și echipaje specializate, pentru salvarea și degajarea unui bărbat peste care s-a prăbușit un mal de pământ, în localitatea Draxeni, comuna Rebricea. La sosirea echipajelor de intervenție, victima era acoperită cu un strat gros de lut. Pompierii militari au depus eforturi foarte mari pentru a salva victima. De altfel, după aproximativ 15 minute bărbatul a fost scos de sub malul de lut. Din nefericire, victima în vârstă de 64 ani prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul de pe ambulanța SMURD declarând decesul”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.