Județul Vaslui, reprezentat pe lista AUR pentru alegerile europarlamentare

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a fost primul partid politic din România care și-a prezentat lista de candidați pentru Parlamentul European cu aproape un an înainte de alegeri, în cadrul unui eveniment care a avut loc sâmbătă, la Arenele Romane din București. Pentru vasluieni este important că pe această listă se află un parlamentar de Vaslui, Raisa Enachi, prezentată astfel: „Are 41 de ani, este deputat, membru în una din cele mai importante comisii din Parlament – Comisia juridică, de disciplină și imunități, și cel mai important este mamă.

„Prosperitate sau sărăcie, libertatea sau tiranie, suveranitate sau vasalitate!”. Astfel sunt prezentate, de către europarlamentarul Cristian Terheș, alegerile europarlamentare de anul viitor, pentru care Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a prezentat candidații sâmbătă, la București, la Arenele Romane.

Aceste alegeri sunt foarte importante pentru acest partid, fiind primele la care participă, și care trebuie să confirme succesul electoral tot mai mare al formațiunii în rândul românilor. Astfel încât partidul lui George Simion a venit cu nume importante, oameni cu notorietate, precum fostul copreședinte Claudiu Târziu, actorul Mugur Mihăescu, Radu Baltașiu, sociolog, profesor al Universitatea București, director la „Centrul European în probleme Etnice” al Academiei Române, sau Cristian Terheș, europarlamentar foarte activ în timpul „pandemie” cel care a demascat contractul secretizat pentru vaccinuri pentru Uniunea Europeană, semnat de președinta Comisiei Europene cu Albert Bourla, directorul executiv al Pfizer, prin care au fost achiziționate 10 de vaccinuri pentru fiecare cetățean al Uniunii.

„Când România a intrat în Uniunea Europeană a intrat cu gândul că va întra intr-o comunitate care îi va respectă drepturile şi prin toate proiectele economice va aduce prosperitate în România. Uitaţi-va unde suntem astăzi. Comparaţi factură de curent de anul acesta cu factură din urmă cu doi sau trei ani. Este inadmisibil! Am ajuns în momentul de faţă în fruntea Uniunii Europene să o avem pe Ursula von der Leyen, care conduce această comunitate europeană, care a semnat contracte cu firme de vaccinare în valoare de 71 miliarde de euro pentru a cumpără circa 10 doze de vaccin pentru fiecare dintre noi. Cine a mandatat-o? Pe banii cui? Pe banii noştri! Ceea ce s-a întâmplat trebuie să nu se mai repete!. Unii spun că am început prea devreme eu zic că nu e prea devreme, campania electorală pentru europarlamentare a început de mult, a început de la ultimele alegeri, pentru că 4 ani de zile puteţi să îi vedeţi foarte simplu pe cei care au fost în Parlamentul European şi să constataţi singuri dacă au făcut sau nu ceva pentru dumneavoastră”, a spus europarlamentarul.

De asemenea, pe lista AUR se află și avocatul Gheorghe Piperea, care se bucură de o mare audiență în mediul online online, fiind cel care a inițiat mai multe procese colective contra băncilor  pentru comisioane abuzive introduse în contractele de creditare și contra restricțiilor abuzive din „pandemie”.

Județul Vaslui, prezent pe lista AUR pentru Parlamentul European

Ce este important pentru vasluieni, în condițiile în care județului îi lipsește reprezentarea la vârful politicii românești, este prezența unui parlamentar de Vaslui, Raisa Enachi, recomandată astfel: „Are 41 de ani, este deputat, membru în una din cele mai importante comisii din Parlament – Comisia juridică, de disciplină și imunități, și cel mai important este mamă”.

„Alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024 sunt cele mai importante din anul electoral viitor, deoarece ele imprimă direcția pe care românii o doresc pentru România. AUR este primul partid politic care alege să prezinte lista de candidați pentru Parlamentul European cu aproape un an înainte de alegeri. Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți cetățenii, precum și societatea civilă, să îi cunoască. Românii trebuie să fie demni în Europa și în lume!”, a scris Raisa Enachi pe pagina proprie de socializare.

Senatorul Claudiu Târziu a susținut că va candida la alegerile europarlamentare din 2024 pentru „a ne lua ţara înapoi şi a schimba politica sinucigaşă a Bruxelles-ului”: „Avem şansa ca prin alegeri bune, directe, la care să vină cât mai mulţi români, să schimbăm acest regim ticălos care ne ţine pe toţi în sclavie, de peste trei decenii. Avem şansa de a elibera statul român, captiv găşţilor de pradă, şi a-l reda românilor, adică nouă, tuturor. Pentru a ne lua ţara înapoi, a schimba statul şi a schimba politica astăzi sinucigaşă a Bruxelles-ului, trebuie să câştigăm toate alegerile de anul viitor. Europa trebuie să se întoarcă la normalitate şi asta este miza alegerilor europarlamentare. Vrem să rămânem în Uniunea Europeană, dar vrem să fim trataţi cu demnitate, vrem să fim trataţi ca parteneri egali şi ştim că asta se poate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.