Elevii premianți din Băcani, răsplătiți și anul acesta cu o vacanță la mare

Elevii cu rezultate foarte bune la învățătură din comuna Băcani se află acum la mare. Mai exact în stațiunea Jupiter, fiind cazați la hotelul Diamant. La Băcani există deja o tradiție, de șase anii premianții fiind astfel răsplătiți de Primărie și Consiliul Local, un obicei pe care l-ar putea copia toate administrațiile locale, în contextul în care, politic, educație este declarată „prioritate națională”.

Pentru al șaselea an la rând, toți elevii care au avut rezultate foarte bune la învățătură în anul școlar trecut, obținând premiul întâi, au plecat în vacanță la mare. Destinația este Stațiunea Jupiter, unde sunt cazați în hotelul Diamant. Primarul Vasile Stoica se mândrește cu măsura implementată de Primărie și aprobată de Consiliul Local, care stimulează copii din comună să învețe cât mai bine : „Cu toții avem obligația morală să nu-i uităm pe elevii premianți din comuna Băcani”.

„De șase ani de zile, toți elevii din comuna Băcani care au obținut premiul întâi au fost răsplătiți de către Consiliul Local cu finanțarea unei vacanțe de vis la mare!”, spune primarul.

Elevii au plecat duminică din Gara Bârlad și au ajuns în Mangalia a doua zi dimineață, însoțiți de cadre didactice. .

„Drum bun vă doresc și să fiți cuminți și ascultători! Succes le doresc din suflet și cadrelor didactice care îi însoțesc pe acești copii la mare, multă sănătate și multă baftă pentru că responsabilitatea dumneavoastră este enormă în această perioadă!”, le transmite primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.