CSM Vaslui are un nou antrenor

Echipa de handbal a municipiului Vaslui, CSM Vaslui, a anunțat un nou antrenor principal: Raul Fotonea. La 44 de ani, noul tehnician a mai antrenat la echipa feminină Minaur Baia Mare, cu care a ajuns în semifinalele EHF European League și echipele masculine Minaur Baia Mare și CSM Făgăraș.

Ieri, echipa de handbal a municipiului Vaslui, CSM Vaslui, făcea anunțul: „Echipa de handbal a clubului nostru și-a reluat activitatea. O primă întâlnire a fost la sala de forță, unde directorul Bogdan Cristea l-a prezentat pe noul antrenor, Raul Fotonea, și care sunt noutățile din lot. A urmat un scurt dialog cu staff-ul tehnic, care a prezentat care sunt așteptările pentru noul sezon, anunțând că vor urma șase săptămâni grele, cu antrenamente și meciuri amicale”.

La 44 de ani, noul tehnician a antrenat în ultimele două sezoane echipa feminină Minaur Baia Mare, cu care a ajuns în Final Four-ul EHF European League. În trecut, Raul Fotonea a mai fost principal la echipele masculine Minaur Baia Mare și CSM Făgăraș, în Liga Zimbrilor.

La CSM Vaslui, noul principal va fi secondat de Bogdan Pralea, care a coordonat staff-ul tehnic al echipei vasluiene în sezonul trecut, iar Sebastian Hagiu va antrena echipa a doua, care va evolua în Liga de Tineret.

„De la reunire a lipsit doar iranianul Amin Yousefinezhad, care mai are de rezolvat câteva aspecte legate de viza de ședere.

În schimb au fost prezenți toți cei 7 jucători transferați în această vară. Este vorba despre Răzvan Pavel (extremă stânga), Robert Furak (extremă dreapta), Yuriy Pop (centru), Andrei Yaschanka (extremă stânga), Nemanja Vucicevic (pivot), Paul Simulescu (portar) și Marius Szoke (centru). Mult succes, CSM VASLUI!”, au mai scris cei de la CSM Vaslui pe pagina de socializare a clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.