429 artiști din afara Vasluiului și 552 de dansatori la „Hora din străbuni” de anul acesta

„Hora din Străbuni e o stare de spirit. Orașul se animă și forfota asta vine să bucure suflete”, spun organizatorii despre manifestarea care va reuni nu mai puțin de 429 artiști din afara Vasluiului la care se adaugă 552 de dansatori din județul Vaslui. Formații „de peste mări și țări”, Cipru de Nord, Turcia, Grecia, Serbia, Georgia, Coreea de Sud, Columbia, Irak și Mexic, vor încânta vasluienii în perioada 2-6 august la cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional.

„Scena este pregătită, în așteptarea oaspeților noștri de peste mări și țări”, spune organizatorii celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Internațional „Hora din străbuni”, care va avea loc în perioada 2-6 august 2023

Programul cuprinde reprezentații ale ansamblurilor din România (Vaslui, Bistrița, București) și din alte țări: Cipru de Nord, Turcia, Grecia, Serbia, Georgia, Coreea de Sud, Columbia, Irak și Mexic.

Vom avea seri cu demonstrații de dans și ateliere în Parcul Copou, Piața Independenței și Stația CFR Vaslui.

„Una dintre împlinirile noastre este că, în continuare, județul Vaslui poate să alinieze peste 20 de grupuri de dansatori, care vor evolua în cadrul paradei de deschidere, oferind un moment de virtuozitate coregrafică realizat de coregrafii Virginel Solomon și Gheorghe Ilașcu”, transmite Lucian Onciu, directorul Centrului Cultural Județean Vaslui.

Biletele și abonamentele sunt puse în vânzare începând de luni, 10 iulie, la Casa de Bilete de la Teatrul de Vară, în intervalul orar 16.00- 19.00. Prețul unui abonament este de 30 lei/4 zile (2-5 august), iar prețul unui bilet este de 10 lei/zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.