10 tone de furaje, arse din cauza neglijenței proprietarului

Proprietarul unui depozit de furaje din Fundu Văii, comuna Poienești, a făcut un foc de igienizare la 40 de metri de furaje. Scânteile au făcut restul… 10 tone de furaje au ars, intervenția pompierilor salvând locuința și anexele.

Pompierii vasluieni și cei de la Punctul de Lucru Ivănești au intervenit, ieri seară, cu trei autospeciale de stingere cu apă, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje din satuul Fundu Văii, comuna Poienești.

„La sosire echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la întregul depozit de furaje, punând în pericol două anexe gospodărești și o locuință. Pompierii au acționat pe două sectoare de intervenție, primul sector, pentru limitarea și lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea sector, pentru protecția bunurilor aflate în pericol. După aproximativ cinci ore, incendiul a fost lichidat, au transmis pompierii.

Intervenția nu a putut salva aproximatic 10 tone furaje, care au ars, însă s-a reușit salvarea unei locuințe, a două anexe gospodărești și unui cal. Nu au fost victime omenești.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului stabilită de pompieri a fost focul deschis în spațiu deschis, proprietarul depozitului făcândt un foc de igienizare la o distanță de aproximativ 40 metri de furaje, fără însă a asigura zona, iar vântul a purtat scânteile până la depozitul de furaje.

1 COMENTARIU

  1. Feriți-vă de escroci!!!!!!
    Cel mai mare escroc din Bârlad este Miki Curelaru…fără experienta în acoperisuri….cu oameni de pe o zi pe alta ….face lucrări neterminate…..nu va lăsați păcăliți!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.