Zeci de școli din județ vor fi mobilate și dotate cu echipamente digitale prin PNRR

Ministerul Educației a dat publicității lista proiectelor selecționate pentru finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru dotarea școlilor cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Din totalul de 2.538 de proiecte ce vor fi finanțate în întreaga țară, 58 vor fi implementate de autoritățile din județul Vaslui.

În urma încheierii etapelor de evaluare a eligibilității solicitanților și proiectelor, Ministerul Educației a dat publicității, pe 30 mai, lista cu proiectele selectate pentru finanțare în cadrul apelului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”. Este vorba despre investiții ce vor fi finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C15 – Educație.

Lista cuprinde 2.538 de proiecte ce vor fi implementate, 58 dintre acestea vizând dotarea sălilor de clasă pentru școli din județul Vaslui. Este vorba despre unitățile școlare din municipiile Vaslui, Bârlad și Huși, orașele Negrești și Murgeni, dar și din comunele Banca, Blăgești, Fruntișeni, Tăcuta, Voinești, Tutova, Ciocani, Găgești, Perieni, Gârceni, Gherghești, Pogana, Coroiești, Boțești, Drânceni, Roșiești, Berezeni, Pochidia, Oltenești, Puiești, Ibănești, Vetrișoaia, Zăpodeni, Arsura, Miclești, Vinderei, Alexandru Vlahuță, Lipovăț, Vulturești, Bogdana, Ivești, Rafaila, Codăești, Pogonești, Fălciu, Dimitrie Cantemir, Rebricea, Pădureni, Todirești, Duda-Epureni, Oșești, Șuletea, Muntenii de Sus, Dănești, Stănilești, Iana, Hoceni, Mălușteni, Crețești, Deleni, Albești și Ferești. Una din cele 58 de investiții din județ are în vedere dotarea unităților de învățământ special din județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.