Primul târg de adopție la Bârlad: cinci căței au fost adoptați!

Inițiativa lăudabilă a Serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din Bârlad, respectiv organizarea primului târg de adopții pentru câinii fără stăpân cazați în adăpostul public al orașului, a atras zeci de persoane interesate să ia un câine acasă ori măcar să vadă despre ce e vorba.

Evenimentul a avut loc pe 1 Iunie, de Ziua Internațională a Copilului, în intervalul orar 10.00-12.00, în Parcul „Victor Ion Popa” din Bârlad. A fost organizat în colaborare cu SC Reiser SA Bârlad, firma care a administrează Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân din oraș. La final, cinci dintre cățeii aduși la târg și-au găsit un nou stăpân.

„Cu toții ne aducem aminte de cântecelul «Iubiți și câinii vagabonzi!»”, iar astăzi vedetele primului târg de adopții au fost aceste frumoase ghemotoace de blană. Picii însoțiți de părinți au avut ocazia să se joace și să fie iubiți de aceste minunate suflețele care își caută stăpân. La final, cinci căței au plecat spre noile lor căsuțe, dar în adăpostul public sunt și alți căței care așteaptă să fie adoptați, așa că vă așteptăm!”, au transmis reprezentanții SC Reiser SA Bârlad.

Bârlădenii interesați pot veni la padoc de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-16.00, pentru a vedea câinii găzduiți în cuștile adăpostului poblic. Fotografii și detalii despre cățeii capturați sunt postate atât pe pagina de Facebook, cât și pe site. Pentru mai multe informații sau pentru sesizări, bârlădenii au la dispoziție numărul de telefon 0235/432.233.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.