Deputatul Mihai Botez, campanie pentru siguranța la volan

Deputatul USD de Vaslui a inițiat o campanie pentru a promova siguranța la volan pe care a pus-o sub sloganul „La volan fii defensiv, nu agresiv!”. Câștigătorii vor avea parte de experiența Bronze la Academia Titi Aur.

„Ajută-mă să promovez conceptul de condus defensiv (condus prudent) și poți câștiga o experiență auto cu un pilot profesionist care îți va reaminti de riscurile pe care le ai când te urci la volan, dar vei conduce și o mașină puternică pe un circuit de raliu”, transmite deputatul USR Mihai Botez, în mediul online, precizând că cei care se vor alătura vor putea câștiga cinci experiențe Bronze la Academia Titi Aur ce vor avea loc în data de 05 iulie 2023, ora 09:00, la sediul Academiei Titi Aur. „Voi acorda și un al șaselea premiu pentru originalitatea postării, așa că fii creativ”, spune Botez.

Cei care vor să participe trebuie să aibă între 18 și 30 de ani, să dețină permis de conducere, să fie din județul Vaslui, să fie creativ și să facă o postare (text, foto sau video) marcată cu hashtagul #defensivnuagresiv care să vorbească despre siguranța rutieră și să o înscrie în secțiunea concurs pe www.mihaibotez.ro.

„Unde câștigi? La Centrul de resurse pentru afaceri din Strada Decebal 16, municipiul Vaslui, sala de conferințe, 24.06.2023, ora 11:00. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți!”, mai arată Botez.

Cei interesați pot consulta regulamentul la următoarea adresă de internet: https://mihaibotez.ro/la-volan-fii-defensiv-nu-agresiv-regulament/.  

„Postează și câștigă!”, este îndemnul deputatului vasluian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.