Autoturism de lux furat din Suedia, oprit la Vama Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru cercetări un autoturism marca Mercedes-Benz, care figura în bazele de date ca fiind furat din Suedia.

Pe 05 iunie 2023, în jurul orei 18.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra în ţară, o femeie cu cetățenie română și Republica Moldova, de 28 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes-Benz, an fabricație 2019, înmatriculat în Suedia.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figura în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Suedia.

Tânăra a declarat că a împrumutat autoturismul de la un prieten, că îl utiliza în baza unui contract de comodat și nu știa că era este furat sau implicat în vreun litigiu.  

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 175.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.