5 personaje care lipsesc din Eroi de sacrificiu 4, filmul care se va lansa în septembrie 2023

Franciza Eroi de sacrificiu (The Expendables) revine în acest an cu a patra parte a seriei. La fel ca în precedentele 4 filme, actori consacrați în lumea producțiilor de acțiune de la Hollywood vor face parte din distribuție.

Este vorba despre nume cu rezonanță în industria filmelor de top, precum Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Megan Fox, Tony Jaa, Andy Garcia sau 50 Cent. Totuși, numeroși eroi de acțiune din părțile anterioare ale francizei explozive nu se întorc pentru cel de-al patrulea film.

Eroi de sacrificiu 4 este programat să fie lansat în Statele Unite ale Americii pe data de 22 septembrie 2023 și la scurt timp după acest moment va fi cu siguranță disponibil în cinematografe la nivel global, deci și în România.

Expendables 4 își duce echipa de mercenari într-o nouă misiune plină de provocări spectaculoase. Seria de filme The Expendables este considerată chiar un tribut pentru filmele de acțiune din anii `80 – `90, când s-au consacrat actori legendari precum Sylvester Stallone sau Arnold Schwarzenegger (rivali de la distanță).

Franciza Eroi de sacrificiu a debutat în 2010, următoarele filme fiind lansate în 2012 și 2014. Trec așadar 9 ani până când publicul poate vedea o continuare din cadrul acestei serii atât de populare în rândul pasionaților de filme de acțiune.

De-a lungul timpului au fost însă oferite publicului și jocuri video inspirate din franciză. În 2012, Ubisoft a lansat The Expendables 2, joc pentru platformele Microsoft Windows, PlayStation 3 și Xbox 360, iar fanii jocurilor de cazino au la dispoziție jocul de păcănele Expendables Megaways. Slotul a fost publicat în 2020 de către producătorul StakeLogic și are pe role chiar eroii din film, cu Sylvester Stallone în prim-plan.

Iată 5 personaje care au apărut în filmele anterioare din seria Eroi de sacrificiu, dar care lipsesc din partea a 4-a:

Arnold Schwarzenegger

În rolul lui Trench Mauser în Expendables, Arnold Schwarzenegger a acceptat să joace în film în timp ce era încă în funcția de Guvernator al statului California din SUA. Prezent în toate cele 3 filme ale francizei, actorul originar din Austria nu mai apare în distribuția Eroi de sacrificiu 4. Aparent, acesta este acum concentrat pe colaborarea cu Netflix. Tocmai și-a lansat două proiecte importante pe platforma de video streaming: un documentar bazat pe viața sa (Arnold) și primul său serial din carieră (Fubar).

Jet Li

Membru de bază al The Expendables în rolul lui Yin Yang, Jet Li a impresionat prin luptele de arte marțiale în care a fost implicat. În ultimele două filme din serie, are prezențe tot mai reduse. Se pare că actorul s-a retras în mare parte din filmele de acțiune pentru a se concentra pe activitatea sa filantropică. Este activ cu organizații de caritate precum The One Foundation.

Terry Crews

Tot mai apreciat pentru prezențele sale în filme și seriale, Terry Crews nu mai face parte din distribuția celui de-al 4-lea film The Expendables. Actorul a explicat că motivația ține de anumite probleme personale. Nu este exclus ca, în viitor, să-l revedem pe Terry Crews în alte filme de succes. Actor american și fost jucător de fotbal american care a evoluat în NFL, Terry Crews are și roluri de comedie de mare succes precum cel din serialul Brooklyn Nine-Nine – sitcom cu 8 sezoane, disponibil pe streaming.

Wesley Snipes

După ce a refuzat să joace în primul film al francizei (i se oferise rolul lui Hale Caesar), Wesley Snipes s-a alăturat în cele din urmă echipei abia pentru The Expendables 3, ca Doc Death. Este astfel destul de surprinzător faptul că Wesley Snipes a avut o incursiune atât de scurtă în Eroi de sacrificiu, lipsind din partea a 4-a.

Harrison Ford

Actorul de 80 de ani cunoscut pentru roluri precum cel din seria Indiana Jones a apărut în The Expendables 3, dar nu revine și pentru o continuare.  În anul 1999, Harrison Ford a fost considerat de revista Empire drept cel mai bun actor din Topul starurilor cinematografice din toate timpurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.