Un bârlădean și-a prins mâna într-un utilaj. A fot transportat cu elicoperul la Iași

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a suferit o amputaţie de antebraţ stâng după ce şi-a prins mâna într-un utilaj la o societate comercială din municipiul Bârlad. El a fost transportat de urgență cu un elicopter SMURD la un spital din judeţul Iaşi.


„Pacientul de la Spitalul Bârlad va fi preluat de elicopterul SMURD Galaţi şi va fi transferat la Spitalul „Sf. Spiridon” Iaşi, la Secţia Chirurgie plastică şi reconstructivă”, a declarat Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost transportat, joi seară, la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman” după ce şi-a prins mâna într-un utilaj de la o societate comercială din municipiul Bârlad. Echipajul medical solicitat să preia pacientul a găsit bărbatul stabil hemodinamic şi respirator, dar cu amputaţie aproape completă antebraţ stâng.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Vaslui efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii incidentului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.