Târg de jucării, pe 1 iunie, în Parcul Copou

Pe 1 iunie 2022, în Parcul Copou Vaslui, între orele 9.00 și 14.00, în Parcul Copou al municipiului Vaslui va avea loc cea de-a VII-a ediție a „Târgului de Jucării”.

„Evenimentul este un pretext ca mai micii noștri concitadini să iasă din casă și să se joace”, spun organizatorii celei de-a VII-a ediții a „Târgului de jucării”, care va avea loc în Parcul Copou al municipiului Vaslui, pe 1 iunie 2022, între orele 9.00 și 14.00.

„De-a magazinul” este una dintre opțiunile propuse celor 1.300 de copii (număr după estimările oferite de scoli și experiența edițiilor anterioare) ce vor putea vinde, schimba sau dona propriile jucării. Jucăriile și rechizitele donate vor ajunge la copiii cu o situație materială deficitară, din județul Vaslui.

O mulțime de jocuri, 1500 de cărți, baloane și mingi vor ajunge la copilașii care vor veni în Copou. Spectacolele interactive sunt punctul nostru forte pentru câ știm cât este de important să ne jucăm asa cum făceau copiii de altădată Leon Magdan este profesorul de joacă și știm că niciun copil nu va pleca fără zâmbet pe buze. Ne vedem în Copou: copii, mămici, tătici, bunici și domni sau doamne învățătoare!”, transmit organizatorii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.