Rugby Club Bârlad, victorioși pe teren propriu

După două victorii și o înfrângere, duminică, 21 mai, echipa reprezentativă de rugby a Bârladului a înregistrat un alt succes în Liga Națională de Rugby (LNR), sezonul competițional 2023. Partida s-a jucat pe teren propriu, pe Stadionul „Rulmentul” din Bârlad, împotriva sportivilor de la CSM Bucovina Suceava.

Pregătiți de antrenorul Narcis Postolache, jucătorii Rugby Club (RC) Bârlad au făcut un meci de zile mari, astfel că, la fluierul de final al partidei, tabela de marcaj arăta un scor de 72-18 în favoarea elevilor lui Postolache.

După timpul regulamentar de joc, vizitatorii au marcat două eseuri, au fructificat o transformare și au dat două lovituri de pedeapsă, în timp ce bârlădenii au totalizat 12 eseuri și 6 transformări. La final, jucătorul Dragoș Giușcă, de la RC Bârlad, a fost desemnat „Omul meciului”.

În următoarea etapă, seniorii bârlădeni vor întâlni tot pe teren propriu rugbiștii constănțeni. Partida este programată pentru data de 3 iunie, începând cu ora 11.00, și se va juca în compania echipei CSM Constanța, pe stadionul „Rulmentul” din Bârlad.

După cele șase etape ale sezonului regulat, dar numai patru meciuri jucate efectiv, RC Bârlad se află în continuare pe primul loc în clasamentul provizoriu al Grupei C, cu 16 puncte, înaintea echipelor RC Gura Humorului (14 puncte) și CSM Bucovina Suceava (0 puncte).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.