Pregătiri pentru un festival „Hora din Străbuni” de succes

Hora din Străbuni este un excelent prilej să vorbim lumii despre România și Vaslui”, spune organizatorii, care anunță că pentru ediția din acest an și-au anunțat deja prezența formații din țări precum Turcia, Cipru, Serbia, Grecia, Coreea de Sud sau Mexic.

„În perioada 2-6 august vă invităm la un nouă călătorie pe harta lumii. Până la acest moment avem confirmată prezența grupurilor din Turcia, Georgia, Cipru, Serbia, Grecia, Coreea de Sud, Columbia și Mexic. Pentru că sunt condiționate de obținerea vizelor, așteptăm un răspuns care să completeze lista prezentelor la festival, a grupurilor din Maroc și Irak”, a anunțat deja Lucian Onciu, directorul Centrului Cultural Județean, una dintre instituțiile organizatoare, alături de Consiliul Județean Vaslui și Primăria municipiului Vaslui, a Festivalului Internațional de Folclor „Hora din Străbuni”.

După două ediții desfășurate în anii 1995 și 1997, festivalul este reluat în anul 2013, anul acesta ajungând cu numărătoarea la a VIII-a „HORĂ…”, a mai scris Onciu, în mediul online, precizând că, anul acesta, spectacolele se vor desfășura la Teatrul de Vară sau Sala Polivalentă(în caz de vreme nefavorabilă) pentru perioada 2-5 august și în Centrul Civic, pentru seara de gală, pe 6 august.

Întregul program va fi adus la cunoștință la data de 1 iulie, odată cu punerea în vânzare a biletelor și abonamentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.