Luptătorii „Sulsa” Vaslui, doi campioni naționali și doi medaliați cu bronz la Târgu Mureș

În week-end, sportivii legitimați la CS „Sulsa” Vaslui au cucerit două medalii de aur și două de bronz la ediția din acest an a Campionatului Național de Taekwon-Do pentru Juniori III și II, ce a avut loc la Târgu Mureș.

Între 19 – 21 mai, Sala Sporturilor din Târgu Mureș a găzduit ediția din acest an a Campionatului Național de Taekwon-Do pentru Juniori III și II. La competiție au participat în jur de 570 de sportivi de la cluburi de profil din întreaga țară.

Printre practicanții stilului de arte marțiale ce provine din Coreea s-au numărta și nouă sportivi legitimați la Clubul Sportiv „Sulsa” Vaslui. După cele două zile de concurs, aceștia au reușit să-și îmbogățească palmaresul cu două medalii de aur și două de bronz.

Astfel, Teodor Stupu a cucerit medalia de aur și titlul național la Tull individual, categoria Juniori II (5-1 gup), iar Andrei Mocanu – medalia de aur și titlul național la Tull individual, categoria Juniori II (9-6 gup). De asemenea, Cosmin Panainte a luat bronzul la Luptă individual, categoria Juniori II – 45 kg. Nu în ultimul rând, Alesandro Tuchendrea a revenit acasă tot cu o medalie de bronz la Luptă individual, categoria Juniori II + 65 kg.

De menționat că, la acest campionat, CS „Sulsa” Vaslui a fost reprezentat de următorii luptători: Eduard Tudose, David Tuchendrea, Andrei Tofănel, Cosmin Panainte, Alesandro Tuchendrea, Flavius Chiosa, Matei Moșneagu, Andrei Mocanu și Teodor Stupu.

„Mulțumim Primăriei Vaslui pentru cofinanțarea activității, conform proiectului de finanțare pe anul 2023! Mulțumim părinților pentru sprijinul acordat! Mulțumim că ați fost alături de noi, Diana Marin, Costel Tofănel și Elena Tăfănel!”, au transmis, după concurs, reprezentanții CS „Sulsa” Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.