Comedia „Gunoierul”, pe scena Teatrului „Victor Ion Popa” Bârlad

Peste doar câteva zile, bârlădenii amatori de teatru sunt invitați la spectacolul „Gunoierul”, scris de Cornel Mimi Brănescu și regizat de Daniel Hara. Reprezentația va avea loc miercuri, 24 mai, începând cu ora 19.00, pe scena Teatrului „Victor Ion Popa” Bârlad. În fața spectatorilor vor urma să joace actorii Daniel Hara, Maria Magdalena Chihaia și Pavel Bârsan.

„Spune-mi ce arunci la gunoi, ca să îți spun cine ești – proverb nou. La finalul unei zile obositoare, Domnul mai are o sarcină de îndeplinit: să arunce gunoiul la tomberon. Acolo, are parte de o întâlnire surprinzătoare cu un… cititor în gunoaie. Metodic, precum un detectiv, Gunoierul îi analizează resturile și îi dezvăluie lucruri de care el nu are habar și care au legătură cu viața lui, dar și cu cea a vecinilor. Căci nu o să îți vină să crezi câte poți afla, aruncând un ochi în sacul cu gunoi al cuiva. Ușor, ușor, Domnul o ia razna și este cuprins de paranoia, realizând că Gunoierul ar putea avea dreptate. Ce enigme ajung cei doi să rezolve și ce consecințe apar veți afla vizionând spectacolul «Gunoierul», o comedie spumoasă, care va trezi atât râsul, cât și investigatorul din tine”, este invitația lansată de cei trei actori ce vor veni la Bârlad.

Costul unui bilet este de 60 de lei. Cei interesați pot achiziționa bilete online, direct de pe platforma https://m.iabilet.ro/bilete-barlad-gunoierul-teatrul…/…, sau apelând Departamentul „Organizare spectacole” din cadrul teatrului bârlădean. Vor răspunde Felicia Strat (0728.842.240) sau Ioana Negru (0770.954.887), care le vor putea oferi persoanelor doritoare și alte informații despre prețurile biletelor, locurile libere, rezervări, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.