Bârlad: festivalul motocicliștilor din țară, în primul week-end din iulie!

Clubul „Bikerboyz” Bârlad organizează, pentru al treilea an consecutiv, Festivalul „MotorFest, la care sunt invitați să ia parte motocicliști din întreaga țară. Cea de-a treia ediție a ineditului eveniment, cu tematica „Fly to MotorFest”, este programată pentru primul week-end din luna iulie, participanții urmând să se bucure de numeroase activități distractive pe parcursul celor trei zile de desfășurare. De această dată, evenimentul se va desfășura în altă locație, respectiv pe terenurile de antrenament ale Stadionului de rugby „Rulmentul”.

„Festivalul «MotorFest», unic în zona Moldovei, va fi o ocazie pentru motocicliștii și prietenii din întreaga țară să se întâlnească, să socializeze și să împărtășească aceeași pasiune. Pe parcursul celor trei zile de festival, veți avea ocazia să vă bucurați de spectacole live de muzică pop, folk, rock și metal, să vă relaxați în zona de camping, să degustați produsele «Street Food» și să participați la o serie de activități pentru motocicliști și pasionați de motociclete. Vom avem multe concursuri cu premii surpriză, iar tombola vă poate aduce cadou MOTOCICLETA visurilor voastre. În fiecare seară, pe scenă vor concerta artiști renumiți ai rock-ului românesc. Încheiem serile festivalului în jurul focului de tabăra cu folk-istul Codruț Șușnea. Vă așteptăm să petrecem memorabil alături de prieteni!”, este invitația lansată de reprezentanții „Bikerboyz” Bârlad prin intermediul paginii oficiale de socializare.

Potrivit organizatorilor, pe scenă vor urca atât tinere talente ce au ales Festivalul „MotorFest” ca rampă de lansare, cât și nume grele ale rock-ului românesc. Pentru a anunța noua locație a ediției din acest an, „Bikerboyz” Bârlad au apelat la elicopterul Companiei de zbor „Amicii”, care a zburat pe deasupra motocicliștilor până la Stadionul „Rulmentul” și a filmat întregul traseu parcurs.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.