Accident la Băcăoani: o mașină a ajuns într-un șant, iar alta în celălalt

Accident ușor la Băcăoani, în apropierea complexului de la Podul Înalt. Un taxi și un alt autoturism s-au tamponat, una dintre mașini ajungând într-un șant, iar alta în celălalt.

Pompierii vasluieni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI și evaluarea persoanelor implicate într-un accident rutier produs în satul Băcăoani, comuna Muntenii de Jos, în apropierea complexului statuar de la Podul Înalt.  

„În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau doar conducătorii auto. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate (unul dintre autoturisme era în rigola de pe marginea drumului), cele două persoane în interior autoevacuându-se. Dintr-unul dintre autovehicule se scurgeau lichide combustibile. Cele două persoane au fost evaluate și nu au necesitat primul ajutor. Pompierii militari au asigurat măsurile PSI și au curățat carosabilul de lichidele combustibile scurse”, au transmis pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.