A murit după ce mașina pe care o repara a căzut peste el

Un vasluian din Ivănești a murit seara trecută fiind strivit de mașina pe care o repara. Mașina a căzut peste el, strivindu-i capul, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Tragica întâmplare a avut loc ieri seară în satul Iezerel din comuna Ivănești. La fața locului, s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Victima este un bărbat în vârstă de 43 ani care avea leziuni multiple în zona capului și a coloanei cervicale. Victima se afla în stop cardiorespirator, iar paramedicii au efectuat manevre de resuscitare.

La final, medicul de pe ambulanța SMURD a fost nevoit să declare decesul.

Bărbatul repara o mașină care a căzut peste el deoarece nu a fost asigurată corespunzător, după cum au explicat salvatorii.

„Detașamentul de pompieri Vaslui și Punctul de Lucru Ivănești a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) și echipaje specializate, pentru descarcerarea, evaluarea și aplicarea măsurilor de resuscitare unei persoane rămasă încarcerată sub un autoturism, în localitatea Iezerel, comuna Ivănești. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un bărbat în vârstă de 43 ani care prezenta leziuni multiple în zona capului și a coloanei cervicale, victima aflându-se în stop cardiorespirator. Pompierii și paramedicii au efectuat masaj cardiac și au urmat toți pașii protocolului de resuscitare, însă după aproximativ 45 minute, medicul de pe ambulanța SMURD a fost nevoit să declare decesul. Din primele informații, victima efectua reparații la un autoturism, iar din cauza asigurării necorespunzătoare, autovehiculul a căzut peste bărbat. Cercetările în acest caz sunt efectuate de autoritățile cu atribuții în acest sens”, au transmis pompierii vasluieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.