„Sânge proaspăt” printre jandarmii vasluieni

Începând din 18 aprilie, s-au îngroșat rândurile personalului din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Vaslui. Patru subofițeri și un ofițer s-au alăturat jandarmilor vasluieni care veghează la păstrarea unui climat de ordine și liniște publică. Anunțul a fost făcut chiar ieri, de reprezentanții instituției.

„De astăzi (marți, 18 aprilie, n.r.), un ofițer și patru subofițeri se alătură colectivului nostru. Colegii subofițeri au ales să fie repartizați la unitatea noastră după ce, luna aceasta, au absolvit cursurile Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi «Petru Rareș» Fălticeni, iar ofițerul este încadrat în urma promovării concursului organizat pentru ocuparea funcției de ofițer specialist auto. Le urăm bun venit şi îi asigurăm de tot sprijinul nostru pe noul drum ales!”, este mesajul transmis de reprezentanții IJJ Vaslui.

Trebuie spus că, la începutul lunii, nu mai puțin de 687 de elevi au absolvit cursurile Școlilor Militare de Subofițeri de Jandarmi de la Drăgășani și Fălticeni, însă doar patru dintre ei au optat să profeseze în județul Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.