Rugby Club Bârlad, victorie categorică în deplasare

După o victorie în fața celor de la RC Gura Humorului, sâmbătă, 22 aprilie, echipa reprezentativă de rugby a Bârladului a înregistrat o a doua victorie în Liga Națională de Rugby (LNR), sezonul competițional 2023. Partida s-a jucat în deplasare, pe stadionul „Unirea” din Suceava, împotriva sportivilor de la CSM Bucovina Suceava.

Pregătiți de antrenorul Narcis Postolache, jucătorii Rugby Club (RC) Bârlad au făcut un meci foarte bun, astfel că, la fluierul de final al partidei, tabela de marcaj arăta un scor de 66-18 (la pauză 19-15) în favoarea elevilor lui Postolache.

După timpul regulamentar de joc, gazdele au marcat două eseuri, au fructificat o transformare și au dat două lovituri de pedeapsă, în timp ce bârlădenii au totalizat 10 eseuri și 8 transformări. La final, jucătorul Eduard Crăescu, de la RC Bârlad, a fost desemnat „Omul meciului”, întrucât a reușit cele 8 transformări.

În cea de-a VI-a etapă, dar al treilea meci jucat, seniorii bârlădeni vor întâlni pe teren propriu tot rugbiștii din Suceava. Partida este programată pentru data de 14 mai, începând cu ora 11.00, și se va juca în compania echipei CSM Bucovina Suceava, pe stadionul „Rulmentul” din Bârlad.

După primele trei etape ale sezonului regulat, dar două meciuri jucate efectiv, RC Bârlad se află pe primul loc în clasamentul provizoriu al Grupei C, cu 10 puncte, înaintea echipelor RC Gura Humorului (5 puncte) și CSM Bucovina Suceava (0 puncte).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.