Primăria Perieni angajează patru polițiști locali

Din iunie, Primăria comunei Perieni ar putea avea pe statul de plată încă patru angajați, întrucât a scos la concurs patru posturi de polițist local pentru Compartimentul Poliție Locală.

Primăria comunei Perieni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a patru funcții publice de execuție vacante. Este vorba despre trei posturi de polițist local clasa III, grad profesional principal, și unul de polițist local clasa I, grad profesional superior, toate în cadrul Compartimentului Poliție Locală.

Anunțul referitor la organizarea concursului a fost publicat luni, 24 aprilie, pe portalul http://anfp.gov.ro, unde sunt publicate posturile vacante din sectorul public din România. Eventualii doritori trebuie să știe că se pot înscrie numai dacă îndeplinesc, cumulativ, mai multe condiții. Astfel, pe lângă condițiile standard impuse în cazul tuturor posturilor vacantate din administrația publică și pe care candidații trebuie să le respecte, aspiranții la aceste patru posturi de polițist local trebuie să îndeplinească și anumite condiții specifice.

Concret, pentru postul de polițist cu grad profesional superior, e nevoie ca doritorii să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă și o vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcției publice de minimum 7 ani. În cazul posturilor de polițist cu grad profesional principal, se solicită studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat, și o vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcției publice de minimum 5 ani.

Cei care vor să își încerce norocul își pot depune dosarele la sediul Primăriei Perieni în intervalul 24 aprilie – 15 mai. Concursul (proba scrisă) va avea loc pe 25 mai, ora 10.00, la sediul instituției. Informații suplimentare despre concurs, în speță bibliografia, tematica, atribuțiile prevăzute în fișa postului, precum și alte date necesare desfășurării concursului pot fi obținute la numărul de telefon 0749.168.052 (persoană de contact Dănuț Buzamăt – secretarul general al comunei) sau trimițând o solicitare pe adresa de e-mail primariaperieni@yahoo.com.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.