Gata cu maidanezii de pe străzile Bârladului! Reiser va începe capturarea lor!

Este o chestiune de zile până când angajații Reiser SA, societatea Consiliului Local Bârlad, vor trece la capturarea câinilor fără stăpân din oraș. Cu atât mai mult cu cât, recent, autoritatea locală a concesionat Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân către Reiser, iar salariații firmei urmează să strângă maidanezii care s-au înmulțit într-un număr alarmant pe străzile orașului. Anunțul a fost făcut de conducerea societății, care îi indeamnă pe localnici să facă sesizări în cazul în care observă câini fără stăpân prin zona în care locuiesc.

„Vom interveni acolo unde sunt haite de câini, dar așteptăm sesizările cetățenilor la numărul de telefon dedicat acestei operațiuni. Dorim cât mai puțini căței pe stradă, vom steriliza femelele astfel încât să stopăm acest fenomen. Iau în calcul și organizarea de târguri de adopție sau adopția la distanță. Îmi doresc să avem o colaborare bună cu ONG-urile din acest oraș, fiecare sfat sau sugestie venită din partea lor va fi binevenită”, a declarat Daniel Buzamăt, managerul Reiser SA.

Potrivit acestuia, capturarea primilor câini fără stăpân din Bârlad va începe sâmbătă, 22 aprilie. Sesizări legate de existența haitelor de maidanezi pot fi făcute la numărul de telefon 0235/432.233.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.