Echipa Penitenciarului Vaslui a câștigat Cupa Jandarmeriei Vaslui la minifotbal

Echipa Penitenciarului Vaslui a fost declarată câștigătoare a Cupei Jandarmeriei Vaslui la minifotbal, după o competiție în care au participat opt echipe ale structurilor de ordine publică, justiție și apărare din județ. Campionatul a fost organizat în cadrul activităților dedicate aniversării a 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui.

Jandarmii vasluieni au organizat un campionat de minifotbal la care s-au înscris opt echipe, reprezentând structurile de ordine publică, justiție și apărare din județ.

Competiția s-a desfășurat vineri, 31 martie, cu participarea unor echipe din cadrul Jandarmeriei, Poliției, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Penitenciarului Vaslui, Poliției Locale Vaslui și ale Unităților Militare din județ.

Câștigătoarea competiției a fost echipa Penitenciarului Vaslui care a trecut în finală de echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Locul III a fost ocupat de organizatori, jandarmii vasluieni, care în finala mică au învins pe militarii din cadrul Unității Militare 01776 Huși.

Jucătorul turneului, care a înscris cele mai multe goluri, a fost desemnat atacantul Jandarmeriei Vaslui Ponea Eduard, iar premiul pentru portarul turneului a fost adjudecat de Iacob Bogdan de la Penitenciarul Vaslui.

Competiția a fost organizată cu sprijinul Asociației Sportive ,,Dorobanțul”.  

„Jandarmeria Vaslui îi felicită, în egală măsură, pe toți participanții, pentru dăruire, determinare și pentru că au demonstrat, încă o dată, faptul că întotdeauna camaraderia primează!”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.