CSO Negrești, șanse mari de a accede în Liga a IV-a

Echipa de fotbal CSO Negresti a obținut o nouă victorie, în play off-ul Ligii a-5-a, cu FC Ghergheleu, scor final 2-1, și are mari șanse să acceadă în Liga a IV-a.

CSO Negrești, echipa de fotbal a orașului, a obținut o nouă victorie în play off-ul Ligii a-5-a. Negreștenii au învind cu 2-1 și un gol dat în prelungiri, echipa FC Ghergheleu, reușind să își păstreze prima poziție în calasamentul Ligii a V-a, la o diferență de 4, respectiv 6 puncte față de următoarele două clasate.

„Cu această victorie, echipa noastră își păstrează ridicate șansele pentru calificarea în Liga a 4-a. Felicităm toți jucătorii și antrenorii pentru efortul lor și le mulțumim pentru reprezentarea noastră cu mândrie și onoare pe terenul de fotbal. Suntem mândri să fim alături de voi și să vă susținem în fiecare etapă”, le-a transmis Primăria orașului Negrești.

Urmatorul meci al echipei din Negrești va fi în deplasare, la Rebricea, împotriva echipei din localitate Viitorul Rebricea.

După trei etape, CSO Negrești se află pe primul loc în play-off, cu 35 de puncte, urmată de Sporting Juniorul Vaslui – 31 de puncte, locuri care asigură promovarea directă în Liga 4, și Speranța Drânceni – 29 pct. și FC Ghergheleu (28), aceste două locuri ducând la barajul de menținere/promovare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.