CSM Vaslui și Sporting Comstar Vaslui, în finala Cupei României, faza județeană

Eveniment sportiv special astăzi pentru vasluieni: Finala Cupei României, faza județeană. Meciul va avea loc pe stadionul Municipal Vaslui, de la ora 15.00, echipele care se vor înfrunta fiind CSM Vaslui și Sporting Comstar Vaslui.

Cele două finaliste ale Cupei României, faza județeană, s-au stabilit săptămâna trecută, în cele două semifinale CSM Vaslui tercând de Sporting Juniorul Vaslui, scor 6-0, în vreme ce Sporting Comstar Vaslui s-a impus cu scorul de 2-0 în fața echipei Flacăra Muntenii de Sus.

CSM Vaslui a trecut de Sporting Juniorul Vaslui, așa cum arată și scorul de 6-0, după un meci în care a dominat complet echipa adversă, pentru CSM Vaslui marcând Robert Rusu x 3, Sebastian Țîrțîrău, Ovidiu Olaru și Sergiu Gîrdea. CSM Vaslui este deținătoarea trofeului.

Cealaltă semifinală s-a disputat pe stadionul „Flacăra” din Muntenii de Sus, unde oaspeții, Sporting Comstar Vaslui, s-a impus cu scorul de 2-0, în urma unui meci echilibrat, cu ocazii de o parte și de alta. „Un joc foarte echilibrat, în care diferența a fost făcută de două goluri înscrise în urma unor procedee din K 1 și lupte libere, faulturi observate, dar nesancționate de brigada de arbitri. Le mulțumesc că au avut grija mea, în loc să sancționeze ceea ce s-a întâmplat în teren! Felicitări băieților mei și succes celor două finaliste!”, a spus, după meci, Ionuț Chiochiu, antrenorul formației Flacăra Muntenii de Sus, care a fost avertizat de două ori cu cartonașul galben.

Finala Cupei României, faza județeană, se la desfășura astăzi, pe stadionul Municipal Vaslui, de la ora 15.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.