Cea mai variată gamă de produse pentru grătar e în magazinele Vascar

Începând de astăzi, 28 aprilie 2023, magazinele Vascar, în ton cu sezonul și răspunzând nevoilor vasluienilor, oferă gama completă de produse pentru grătar, pornind de la mici, ceafă de porc marinată, mușchi de vită și cârnăciori.  

Nimic nu poate fi mai plăcut decât petrecerea zilelor libere la un grătar cu familia sau cu prietenii. Conștienți de acest lucru, cei de la Vaslui le-au pregătit vasluienilor gama completă de produse pentru un grătar reușit, care să transforme clipele libere petrecute cu delicioasele preparate din carne oferite într-un adevărat festin.

„Când e vorba de zile speciale, românii iubesc să sărbătorească în aer liber, cu un grătar fraged și gustos. Dacă și tu te pregătești pentru o ieșire cu prietenii, trebuie să știi că în magazinele Vascar găsești cea mai completă gamă de produse pentru grătar: de la mici premium la ceafă de porc marinată în ierburi naturale, mușchi de vită Creekstone, antricot de vită Creekstone, Tomahawk de porc marinat, T-bone de vită Creekstone, coaste de berbecuț Olanda, scăriță marinată, cârnăciori dichisiți cu busuioc, burger de vită și multe altele”, au transmis cei de la Vascar, care întâmpină pregătiți toate gusturile și pofetele clienților: „Dacă vrei ceva cu adevărat special, alege un sortiment de carne de vită Creekstone US ce provine de la bovine Black Angus de rasă pură și beneficiază de certificare USDA, ce asigură o calitate excelentă, constantă”.

„Descoperă. Gustă. Savurează. Gama specială de produse pentru grătar e disponibilă în magazinele Vascar începând de joi, 27 aprilie”, a transmis Vascar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.