Un cipriot, fost fotbalist la FC Vaslui, noul antrenor al FCSB

Începând de ieri, noul antrenor al echipei de fotbal FCSB este Elias Charalambous. Cipriotul în vârstă de 42 de ani a jucat și pentru echipa FC Vaslui, în sezonul 2012-2013.

Oficialii clubului bucureștean FCSB au anunțat ieri, 30 martie, că noul tehnician al echipei de fotbal este cipriotul Elias Charalambous. Prin intermediul unui comunicat publicat pe rețelele sociale, aceștia au precizat că noul antrenor în vârstă de 42 de ani a participat deja la primul antrenament al echipei, după ce a intrat în contact cu jucătorii și membrii staff-ului tehnic, medical și administrativ.

„Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese! Elias Charalambous s-a născut la 25 septembrie 1980, în Africa de Sud. A început fotbalul în Cipru, la Omonia Nicosia, pentru care a evoluat, la profesioniști, din 1999 până în 2005, când a semnat cu PAOK Salonic. După trei ani în Grecia, a revenit la Omonia, pentru care a jucat până în septembrie 2011, când a semnat cu Alki Larnaca. La începutul lui 2012, a plecat în Germania, la Karlsruher SC, iar în vara aceluiași an a semnat cu FC Vaslui, pentru care a evoluat în 18 meciuri și a înscris un gol, în sezonul 2012-2013. Au urmat câte șase luni la Doxa Katokopias (Cipru) și APO Levadiakos (Grecia), iar în august 2014 a semnat cu AEK Larnaca (Cipru), club la care a evoluat până în mai 2017, când s-a retras din activitate”, se arată în postarea de pe contul de Facebook al FCSB.

Elias Charalambous a început activitatea de antrenor imediat după retragerea ca jucător, devenind, pe rând, antrenor secund și antrenor principal la AEK Larnaca (iulie 2017 – februarie 2020). Le-a mai pregătit, ca antrenor principal, pe Ethnikos Achnas și Doxa Katokopias, ambele din Cipru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.