Sportivii „Wazary Dojo” Bârlad, șapte titluri de campion național, două de vicecampion și opt medalii de bronz

Practicanții de arte marțiale legitimați la Clubul Sportiv „Wazary Dojo” Bârlad au revenit acasă de la Campionatul Național de Semi Kempo cu rezultate foarte bune. Competiția sportivă s-a desfășurat sâmbătă, 4 martie, la București, și a reunit pe covorul de luptă 50 de cluburi din întreaga țară, însumând 780 de luptători de la mai multe categorii de vârstă și greutate.

Antrenați de Alexandru Rotaru, 17 din cei 30 de sportivi de la „Wazary Dojo” înscriși în campionat au reușit să obțină 17 medalii, dintre care șapte de aur, două de argint și opt de bronz. Astfel, titlurile de campion național a fost cucerit de următorii sportivi: David Biter, Luca Petre, Raul Bogdan, Robert Lazăr, Maia Ciobanu, Maria Socola și Ștefania Neagu. Cele de vicecampion național au fost obținute de Kevin Tacu și Patricia Berzinteanu. Nu în ultimul rând, cele opt medalii de bronz au fost obținute de sportivii: Ștefan Lungu, Rareș Oanea, Vlad Irimia, Florin Pădure, Yasmina Prisăcăruta, Sofia Prisăcăruta, Mara Stoian și Miruna Iacob.

„A fost concursul cu cel mai mare număr de participanți la care am participat, s-au înscris 780 de sportivi de la 50 de cluburi de arte marțiale din România. Felicitări tuturor sportivilor pentru participare și mai ales pentru implicare în pregătire! Rezultatul este unul fantastic pentru noi: șapte titluri de campioni naționali și două de vicecampioni, în condițiile în care nivelul tehnic și numărul de sportivi înscriși cresc exponential. Mulțumim Federației Române de Kempo pentru oportunitățile oferite. Felicitări pentru organizare domnului președinte Amatto Zaharia! Nu avem timp prea mult de recuperare, pentru că urmează să avem în fiecare lună câte un concurs pe diverse probe. Primul campionat național la care dorim să participăm va avea loc pe 25 martie, la București, la proba de Submission”, a precizat Alexandru Rotaru, președintele Clubului „Wazary Dojo” Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.