Regulamentele noului bazar și târgului auto, puse în dezbatere publică

Primăria municipiului Vaslui anunță vasluienii că își pot transmite propunerile și sugestiile în legătură cu funcționarea noului bazar și a târgului auto, regulamentele de funcționare ale acestor aflându-se, până pe 10 martie, în dezbatere publică.

„În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Primăria municipiului Vaslui prin Direcția Administrare Piețe, Târguri și Oboare (DAPTO) Vaslui supune atenției tuturor celor interesați următoarele documente: – Regulamentul de Organizare și Funcționare al Centrului Comercial Decebal și al Târgului Auto; – Taxele și tarifele locale aplicate de către Direcția Administrare Piețe, Târguri și Oboare Vaslui în Centrul Comercial Decebal și Târgul Auto; – Regulamentul privind procedura de organizare și desfășurare a licitațiilor publice pentru închirierea spațiilor comerciale și terenurilor proprietate publică a Unității Administrativ Teritoriale a Municipiului Vaslui, aflate în

administrarea Direcției Administrare Piețe, Târguri și Oboare Vaslui”, a anunțat Primăria municipiului Vaslui.

Proiectele pot fi consultate de vasluienii interesați pe siteul municipalității, www.primariavs.ro, pe pagina Direcțiie Administrare Piețe, Târguri și Oboare, www.dapto-vaslui.ro, și la intrările din actualul Bazar din municipiul Vaslui.

Vasluienii care au sugestii, propuneri și opinii legate de cele trei documente le pot trimite, până pe 10 martie 2023, le pot trimite prin email la adresele pmv@primariavaslui.ro și contact@dapto-vaslui.ro (titlul mesajului: PENTRU

DEZBATERE PUBLICĂ BAZAR) sau prin depunerea unui document scris la Registratura Primăriei mun. Vaslui, str. Spiru Haret, nr. 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.