Plata tranşei a patra a voucherelor sociale de 250 de lei, în perioada 10 – 13 aprilie

Cei peste 75 de mii de vasluieni care primesc voucherele sociale se vor putea folosi de cea de-a patra tranșă a acestui ajutor în valoare de 250 de lei după 10 aprilie.  

Miercuri, Guvernul a aprobat un memorandum referitor la acordarea tranşei a VI-a a voucherelor sociale în valoare de 250 de lei, stabilind că plăţile vor putea fi efectuate în perioada 10 – 13 aprilie.

Prin acest memorandum, privind stabilirea unor măsuri de acordare a sprijinului social pentru persoane vulnerabile, s-au aprobat calendarele de implementare a activităţilor aferente măsurilor de acordare a tranşei a VI-a a voucherelor sociale în valoare de 250 de lei şi de acordare a tichetelor pentru sprijin educaţional pe suport electronic.

Conform actului normativ, pentru plata acestei tranşe se vor iniţia demersuri către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială şi Casa Naţională de Pensii Publice în vederea urgentării transmiterii listelor cu beneficiarii eligibili până la data de 31 martie 2023, astfel încât plăţile să poate fi efectuate în perioada 10 – 13 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.