Piloții bârlădeni, pe podiumul Cupei „Mărțișoare în noroi”

În week-end, patru dintre membrii Offroad Team Bârlad au luat cu asalt dealurile din preajma localității Sărata-Monteoru, județul Buzău, în cadrul Cupei „Mărțișoare de noroi”. Toți au urcat pe podium, unii chiar și de două ori.

Între 17-19 martie, localitatea Sărata-Monteoru, comuna Merei (județul Buzău), a găzduit o nouă ediție a Cupei „Mărțișoare de noroi”. Este vorba despre prima competiție adresată piloților de mașini echipate pentru teren extrem din acest an.
Ca și la edițiile precedente, concursul s-a desfășurat după regulamentul Campionatului Național de Off Road, pe terenurile accidentate din jurul localității Sărata-Monteoru, provocându-i pe participanți să „atace” drumuri neprietenoase, râpe și pante abrupte și să își pună la încercare abilitățile de pilotaj și navigare. Competiția s-a organizat pe următoarele clase: Hobby; Standard A; Standard B; Challenge; Open; Open/SSV și Extrem.
Printre numeroșii piloți din întreaga țară ce au concurat la competiția de profil, s-au numărat și patru pasionați de mașinile 4×4 din cadrul Offroad Team Bârlad, împărțiți în două echipaje. La final, nu doar că s-au ales cu o aventură și amintiri pe cinste, ci și cu premii, întrucât toți au urcat pe podium. Ba chiar și de două ori.
Rezultatele obținute de aceștia sunt:
• Horațiu Vicol – pilot și Ionuț Pahonea – copilot (clasa Standard A) – locul 3 în proba de Trial și locul 5 în proba de Trophy;
• Sebastian Cucu – pilot și Mădălin Gheorghiu – copilot (clasa standard C) – locul 3 în proba de Trial;
• Ionuț Pahonea – pilot și Horațiu Vicol – copilot (clasa Standard A) – locul 2 în proba de Trial.
Potrivit programului stabilit de organizatori, în prima zi (17 martie) au fost făcute înscrierile în competiție, concursul propriu-zis (proba de Trophy) desfășurându-se a doua zi, când piloții din întreaga țară au „colindat” pe un traseu de circa 70 de kilometri de dealuri și păduri din preajma localității Sărata-Monteoru. Nu în ultimul rând, pe 19 martie, a avut loc proba de Trial, după care a fost organizată premierea celor mai buni concurenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.