După un an în funcție, prefectul anunță că este calificat profesional

După mai bine de un an de la instalare, plin de mândrie, prefectul Daniel Onofrei a anunțat public că a absolivit prima promoție de prefecți și a primit chiar și patalama.

„Astăzi, într-un cadru festiv, la Palatul Victoria, s-a desfăşurat festivitatea de absolvire a primei promoţii de prefecţi şi subprefecţi care finalizează programul de formare la Institutul Național de Administrație (INA)”, a anunțat prefectul liberal Daniel Onofrei, care, după un an de la ocuparea funcției, a devenit calificat la locul de muncă. „Alături de omologii mei din țară am primit certificatul de absolvire a Programului de formare specializată pentru numirea în funcția de demnitate publică de prefect”, a mai spus prefectul pe pagina sa de socializare.

Diploma i-a fost înmânată de ministru Lucian Bode, care nu reușește să scape de acuzația de plagiat, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Ministerului Afacerilor Interne. 

„Tot astăzi, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, am primit Diploma de onoare din partea domnului ministru Lucian Nicolae Bode pentru profesionalismul, dedicarea și consecvența în obținerea unor rezultate deosebite în activitatea profesională. Sunt două diplome care mă onorează și mă responsabilizează în același timp. În calitate de prefect al județului Vaslui îmi doresc să vorbesc doar despre performanță în administrația publică”, a mai scris actualul prefect pe facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.