Autoturism intrat sub un camion parcat, la Bălteni

Un autoturism a intrat sub un camion staționat în această dimineață la Bălteni. În urma neobișnuitului accident au rezultat două victime, dintre care un rănit a fost găsit încarcerat de pompieri. Cei doi au fost transportați de urgență la spital.

Pompierii vasluieni au intervenit, în această dimineață, cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu module pentru descarcerare ușoară), o autospecială pentru descarcerare grea, două ambulanțe SMURD și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, descarcerarea, evaluarea și acordarea primului ajutor medical victimelor unui accident rutier produs pe DJ 207E, în localitatea Bălteni, comuna Bălteni (ieșirea spre Răduiești).

La sosirea echipajelor de intervenție la fața locului a fost găsit un autoturism intrat sub un autocamion staționat. În autoturism se aflau două persoane, după accident unul dintre cei doi rămânând încarcerat, în vreme ce celălalt s-a autoevacuat.

Victima încarcerată a fost descarcerată și mai apoi predată echipajului cu medic SAJ. Cea de a doua victimă a fost preluată de echipajul pe prim ajutor de pe ambulanța SMURD. Ambele victime au fost transportate în stare de conștiență la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiștii vasluieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.