Abia înființat la Vaslui, Partidul Forța Dreptei se vrea câștigătorul alegerilor din 2024

Într-o atmosferă de entuziasm, susținută de prezența fostului prim-ministru Ludovic Orban, vasluieni în verde-aprins au umplut, ieri, sala de ședințe a Centrului de Resurse pentru Afaceri din municipiul Vaslui, unde a avut loc lansarea organizației Forța Dreptei Vaslui. Marius Arcăleanu, președintele Forța Dreptei Vaslui, a promis formarea unei organizații puternice care să se lupte cu cele două partide mari, PSD și PNL, și să câștige puterea la Vaslui, dar și în restul țării, susținând că formațiunea sa are soluții pentru dezvoltare.

„Hidra pesedistă” a fost principalul adversar declarat al vorbitorilor care au participat ieri la lansarea partidului Forța Dreptei la Vaslui. Dar nici liberalii nu au scăpat, acuzați fiind că au deturnat și nu mai reprezintă liberalismul. Sub deviza istorică „Prin noi înșine”, precum o vedetă, fostul premieri Ludovic Orban a reușit să umple sala de ședință a Centrului de Afaceri, la sfârșitul reuniunii  primind aplauze prelungite.

Dar nici Orban nu s-a lăsat mai prejos și a „combătut” și în stânga, dar și în dreapta. Despre președintele țării a spus că „a îngropat liberalismul în PNL”. Despre partidul pe care l-a condus a spus: „PNL este un vasal al PSD”. Despre PSD a spus că nu a vândut țara, așa cum promitea imediat după Revoluție, ci au împărțit-o între membrii de vârf. Iar despre cele două partide de la guvernare a spus: „România este prost condusă. Îmi crapă obrazul de rușine că e condusă de analfabeți funcționali”.

Liderul local Marius Arcăleanu a promis performanță la Vaslui și a primit numai laude de la invitați, deputați ai partidului și alți lideri de organizații din județele Bacău, Neamț, Alba, Iași sau Vrancea. „Organizația de la Vaslui a crescut frumos, are oameni determinați să câștige alegerile din 2024. Forța Dreptei va câștiga alegerile și va forma Guvernul României. Ni se spune că nu o să reușim, dar sunt minciuni. Forța Dreptei va fi partid de guvernământ”, a spus Ion Ștefan, liderul Forța Dreptei Vrancea.

Deputatul Violeta Alexandru a criticat aspru actuala conducere a județului, și în special pe președintele Consiliului Județean, Dumitru Buzatu: „Aveți o problemă de lipsă de viziune, o plafonare a omului din Consiliul Județean Vaslui. Dacă nu faceți o schimbare va fi din rău în mai rău. Dacă nu se formează o masă critică de schimbare la județ, nu veți simți o schimbare. Oamenii nu au nevoie de pomană. Ei au tot interesul să vă țină așa. Ei vor să vă inspire cultura capului în jos, spatelui plecat”.

„În fiecare lună de două – trei ori, stau în fața lui Dumitru Buzatu, actualul președinte al Consiliului Județean Vaslui, și sperăm că până în 2024. Putem să aducem schimbarea în județul Vaslui, mai rău nu poate să fie. Haideți că putem la Vaslui!”, a spus Marius Arcăleanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.