Vasluienii, așteptați să-și plătească taxele

Vasluienii pot să-și achite taxele față de municipalitate nu numai la sediul primăriei, dar și la casieriile deschise în cartierul 13 decembrie, Centru de Afaceri și în Gară, ca și prin mijloace electronice. Primăria a anunțat că, din 6 ianuarie, s-a reluat activitatea de încasare.

Primăria municipiului Vaslui a anunțat că activitatea de încasare a impozitelor și taxelor locale la casieriile Primăriei municipiului Vaslui s-a reluat din data de 6 ianuarie. Municipalitatea le-a reamintit vasluienilor că, pentru evitarea aglomerației și reducerea timpului de așteptare pentru accesul la ghișee, sunt deschise casierii și în cartierul 13 Decembrie și în Gară.

„În același timp, spre a evita deplasarea cetățenilor din zona Gării și Ana Ipătescu până la casieria centrală de la Primăria municipiului Vaslui, ghișeul din cadrul Centrului pentru Resurse de Afaceri Vaslui (CRAV) rămâne în continuare la dispoziția dumneavoastră”, transmite Primăria Vaslui.

„Achitarea obligaţiilor fiscale prin mijloace electronice de plată (internet banking, respectiv prin ghiseul.ro) rămâne în continuare cea mai la îndemână opțiune, drept care vă încurajăm să folosiți această variantă de plată a impozitelor și taxelor locale”, a mai comunicat municipalitatea vasluiană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.