Căutat de autorităţile belgiene, depistat la controlul de frontieră, la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova căutat de autorităţile belgiene pentru săvârşirea de infracţiuni contra persoanei, pe teritoriul Belgiei.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un microbuz, un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, de 23 de ani.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului exista o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Belgia, pe 31 mai 2022, el fiind cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni contra persoanei (loviri și alte violențe), pe teritoriul Belgiei.

Tânărul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.