Un scurt circuit i-a distrus bucătăria și cămara

Din cauza unui scurt circuit la instalația electrică, un locuitor din Pădureni a pierdut în incendiu o cameră tehnică, bucătăria și camera pentru depozitarea alimentelor. Pompierii, ajunși de urgență la fața locului, după o oră și jumătate de luptă cu flăcările, au reușit să salveze restul locuinței.

Pompierii hușeni au intervenit seara trecută cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din satul Pădureni, comuna Pădureni. La incendiu din localitatea lor au intervenit cu o autospecială și echipajul de voluntari al Serviciului de Voluntari pentru Situații de Urgență Pădureni.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o cameră tehnică, în bucătărie și într-o camera pentru depozitarea alimentelor, existând pericolul de propagare la întreaga locuință.

Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului și pentru protejarea camerelor și bunurilor aflate în pericol. După aproximativ o oră și jumătate, incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

Au ars camera tehnică, bucătăria și camera pentru depozitare.

S-au degradat circa 15 metri pătrați tavan din OSB și aproximativ 40 metri pătrați tencuială.

A fost salvat restul locuinței, nefiind înregistrate victime.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului comunicată de pompieri a fost un scurtcircuit electric produs în camera centralei termice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.